שיפשוף בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/12/2001 | 16:29 | מאת: מממ2

שלום לך תינוקי בן שישה חודשים הרבה פעמים במשך היום התינוק משפשף את העיניים שלו בידו , התינוק מראה לפעמים סימן של עי יפות לפעמים נרדם לאחר ששיפשף את עינו. רציתי לדעת מה גורם לתינוק לשפשף את עינו בתדירות גבוה מידי יום. רציתי לצין שהאמא ואבא של התינוק סובלים מקוצר ראיה ומרכיבים משקפים , האם יש לזה קשר כל שהוא. אודה לתשובך בנושא!!!

28/12/2001 | 21:20 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

אין קשר לקוצר ראיה. מדובר בתנועות אפייניות לגיל, המופיעות לעיתים קרובות בתינוקות עייפים.

מנהל פורום רפואת ילדים