יבלות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/12/2016 | 21:52 | מאת: אירית מירושניקוב

שלום רב.ילדה בת 5.5 עם יבלות בירכיים בשתי הרגליים.רופא עור נתן ורומאל למריחה פעמיים ביום וסיפרתי לו שבזמן המריחה שורף לה ביבלות.הוסיף גם משחה אפלומיצין.אמר למרוח אותה כדי להרגיע את העור וזה משחה אנטיביוטית.מרחתי כמה ימים את המשחה והיום חזרתי לורומאל ועדיין שורף לה.איך להמשיך את הטיפול?בנוסף,הצבע מסביב ליבלות השתנה לכחום סגול.אם לפני זה היבלות היו שקופות אז עכשיו ממש נראה כמו פצעים.האם זה בסדר?

שלום, אלה יבלות וירליות והטיפול בורומאל יעזור חלקית בלבד. אני מטפל בבעיה ע"י תכשיר הומיאופתי שמסלק את היבלות בטיפות דרך הפה. אשמח לבדוק ולעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים