הנכדה בת ה3 התחילה לפזול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/12/2016 | 21:10 | מאת: רותי

לפני יומים עין אחת פזלה לכיון האף למספר שניות הנכדה בת 3 פלוס בריאה .אחרי יומים היא הגיעה לפרקוס חום גבוה בגן שהעיניים התחילו להתגלגל היא פונתה למיון ושם הרופא אמר שהיה לה פירקוס בגלל חום אחרי יומים לכמה שניות ישנה פזילה בשתי העינים לכמה שניות השאלה שלי לאיזה רופא לפנות .הבת שלי מאוד מודאגת.מה המלצתך? אשמח אם תענה לי במהרה תודה רותי

שלום, תחילה יש לפנות לרופא הילדים שלה ואח"כ ניתן לפנות לרופא עיניים מומחה לילדים.

מנהל פורום רפואת ילדים