בקיעת שינים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/12/2016 | 22:38 | מאת: ידע

אני מחפשת מידע לגבי בקיעת השיניים אצל תינוקות. למיטב הבנתי, השן נוצרת עוד ברחם, ורק לאחר כמה חודשים מהלידה היא בוקעת. מדוע היא נשארת קבורה? מה גורם לה לצאת, ומדוע דווקא בסדר הזה? כל אלה שאלות שמעניינות אותי אבל לא יודעת היכן לחפש תשובה. ספרים/אתרים מומלצים? תודה.

שלום, אין סדר מסוים של בלקיעת השיניים ואצל כל ילד זה בסדר מעט שונה ובזמן שונה. חפשי באתרים בחו"ל על teething ויתכן ותמצאי תשובות מפורטות.

מנהל פורום רפואת ילדים