תינוקת שלא שובע מה עושים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/11/2016 | 01:00 | מאת: שרונה גוסלקר

שלום שמי שרונה יש לי תינוקת בת שלושה חודשים. המינון שאני מביאה לה הוא 150 היא מסיימת את כל הבקבוק אבל בכל זאת רעבה. אני העלתי את המינון ל 180 מסיימת את הבקבוק בכל זאת רעבה.כל פעם שמעלה את המינון שלה היא בכל זאת רעבה אפילו קניתי דייסה של קורנפלור ומאכילה אותה דייסה בכל זאת היא רעבה היא לא רגועה בכלל כאילו היא מכניסה את היד שלה לפה היא מזיזה רגליים וידיים היא מכניסה כל דבר לפה היא גם פותחת את הפה שלה עם אני או בעלי מתקרבים אלייה היא מנסה לאכול אותנו ועושה קולות.היא לא לוקחת גם מוצצ. היא לא יושנת הרבה יושנת רק כמה שעות וקמה היא רק נרדמת בלילה לפחות עד הבוקר. אבל המשקל שלה תקין. אני לא מבינה מה לעשות כואב לי עלייה מאד האם זה איזה בעיה רפואית אצלה שכמה שהיא אוכל היא לא שובע. מה לעשות איתה האם אני צריכה לעשות לה בדיקות. והאם זה יעבור לה. וכמה שהיא תגדל היא תהיה עוד רעבה. הייתי אצל רופאתת ילדים אבל היא אמרה לי שזה ככה ילדים תמיד רעבים. אבל כואב לי עלייה לא יודעת מה לעשות. אני מאד יודה לך עם תעזור לי בזה מה אני צריכה לעשות.

שלום, את מפרשת את האי שקט שלה כרעב. יכול להיות שזאת בעיה אחרת כמו רפלוקס סמוי שגורם לאי שקט וחוסר שינה. האוכל מרגיע את הרפלוקס אבל הוא מתעורר מייד מחדש ולכן היא לא שקטנה. שווה לבדוק את הנושא.

מנהל פורום רפואת ילדים