תינוקת בת חודשים בוכה בזמן האוכל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/11/2016 | 12:10 | מאת: ורד נ

היי יש לי תינוקת בת חודשים לפעמים בהאכלות מסוימות ( לא בכולם ) היא בוכה בתנוחה הרגילה של האכלה וברגע שאני מוזיזה אוצה לצד כאילו ויונקת ( אבל עם בקבוק ) היא אוכלת רגיל לפעמים גם בתנוחה הזאת אני חא מצליחה ורק על בטרמפולינה כשאני מרימה אותה למצב של חצי ישיבה היא אוכלת רגיל בתנוחה הרגילה על היד פשוט לא מפסיקה לצרוח כאילו כואב לה חשוב לצין שגילתי לפני כחמישה ימים שיש לה אפטות בחך שלושה קטנות הרופאה נתנה לי למרוח לה ניסטטין אדי מיקס אך הם עדין לא עברו ממה זה נובע לדעתך והאם כדי ללכת שוב לבדיקה אצל רופא ?

שלום, התיאור שלך יכול להתאים לרפלוקס קיבתי וישטי כלומר אוכל עולה לה מהקיבה וגורם לה לצרבת. אשמח לעזור ולהציע טיפול

מנהל פורום רפואת ילדים