חיסון שני במקום חודשיים בגיל שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/11/2016 | 16:59 | מאת: שרונה גוסלקר

שלום שמי שרונה בת שלי עכשיו בת חודשיים וחצי בגיל הזה היא הייתה אמורה לקבל חיסון שני אבל בגלל שהיא הייתה חולה אז הטור הבא שלה נקבע ל 9 ל 11 שעד אז היא תהיה בת 3 חודשים בדיוק. אז יש לי שאלה זה בסדר לקבל חיסון במקום חודשיים בגיל 3 חודשים בגלל שהיתעקבתי קצת. כי אני יודעת שחיסון הבא אצורה לקבל ב 4 חודשים. אני מאד יודה לך עם תעזור לי.

שלום, דחייה שכזאת אינה משמעותית ואם כל רצף החיסונים נדחה אין בזה כל בעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים