דחוף דלקת אוזניים---

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/11/2016 | 13:47 | מאת: אמא

ביתי בת 11 התלוננה כשבוע על כאבי אוזניים (אמר שישלה פצע) לא חשבתי דלקת. שלשום בלילה הכאבי החמירו ואתמול היינו אצלה הרופא הילדה קיבלה מוקסיפן, מי חמצן וטיפות קלוקסן. אבל הכאבים החמירו הילדה בוכה, מה שמלחיץ אותי זה לא הבכי, האפרקסת קצת נפוחה והכאב תופס אותה עד כמעט על כל הלחי ומאחרוי האוזן בעורף באזר הבלוטות ויש לה רגישות למגע. הנורפון לא עוזר שבפעמים קודמות שהיתה דלקת אוזניםי הנורפון עזר בהרגע. האם עלי לפנות לחדר מיון? היום יום שישי.

שלום,, אני מקווה שהילדה מרגישה טוב יותר. ברור שבמקרים מסוג זה יש לפנות למיון. האתר אינו ערוך לספק תשובות און-ליין לצורך התיעצות על מקרים דחופים.

מנהל פורום רפואת ילדים