אוזניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/10/2016 | 12:37 | מאת: פרח

דר שלום , בני בן 4 וחצי חודשים , נולד עם אוזניים צמודות אך כל הזמן כשהוא ישן או שוכב אוזן ימין מתקפלת וכרגע אוזן ימין מאוד בולטת יחסית לשמאל . כמה שאני מנסה להקפיד לסדר את האוזן היא עדיין מתקפלת ... בני יחסית גבוהה האם יש קשר לגדילה של האוזן ? יש סיכוי שהראש יגדל וזה יסתדר ? יש משהו שאני יכולה לעשות או פשוט להניח לזה ?

שלום, ניתן להדביק את האוזן עם נייר דבק מיוחד מנייר לתקופה מסוימת כדי שזה לא יחזור על עצמו.

מנהל פורום רפואת ילדים