שיעול ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/10/2016 | 18:10 | מאת: ענת

שלום! בני בן ה-4 משתעל ומצונן מזה כשבוע. היום העלה חום ל 38..סהכ מרגיש בסדר, אוכל קצת פחות טוב מהרגיל. היינו אצל רופאת הילדים שהקשיבה, בדקה אוזניים וגרון..אין משהו מיוחד אבל בגלל השיעול נתנה לנו מוקסיפן "כי עדיף". רציתי לדעת אם יש פרוטוקול ברור למתן אנטיביוטיקה במקרים דומים (כשכואב הגרון עושים משטח...איזו בדיקה אפשר לעשות במקרה של שיעול?) תודה רבה! ענת

שלום, אין פרוטוקול מוגדר וזה בעיקר מתבסס על התרשמות קלינית או שמבצעים צילום בית חזה ורואים דלקת ריאות.

מנהל פורום רפואת ילדים