רמת הגלוקוז בדם-ילד בן 8.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/10/2016 | 16:49 | מאת: נינה

שלום.בני בן 8.5 בריא בדרך כלל,עשה בדיקת דם בגלל תלונה על הסחרחורת .כל התוצאות בגדר הנורמה פרט לרמת הגלוקוז שיצא 99.לציין כי לא נלקחhb1ac.לציין כי לפני שנה רמת הגלוקוז הייתה 96,לפני כשנתיים-83.אני מודאגת כי לבעלי יש רמות גלוקוז מעבר לנורמה 0לא בהרבה) וחמותי סובלת מסכרת. האם יש סיבה לדאגה בגלל רמת הגלוקוז?תודה

שלום, אני מבין את הדאגה אבל אלה רמות במסגרת הנורמה. אכן ניתן לקחת HB1C וזה יתן תמונה כוללת יותר. נכון לעכשיו זה נשמע במסגרת הנורמה

מנהל פורום רפואת ילדים