בן 9 ייעוץ

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/10/2016 | 09:18 | מאת: Mali

הבן שלי בן 9 מאובחן עם adhd חסר מנוחה בנוסף יש לו טיקים קוליים ותנועתיים ראש עיניים לסרוגין מגיל 5 .כנראה טורט ..בא בגלים פעם קולות הימהומים ופעם תנועות ראש עיניים קפיצות ..בגלים ..לא קבוע...אני רואה אותו ולא יכולה לעזור..הכל פתרונות של תרופות פסיכיאטריות...לא נותנת לו כלום לטורט למעט ריטלין 10 מג לבית ספר שזה קצת ממקד אותו וגם מרגיע את ההיפריות..האם להומאופתיה יש איזה טיפול להרגעה בעיקר...? בגלל שהיא כזה היפראקטיבי אז הוא סופג הערות מהסביבה..אני מחפשת משהו להרגעה כי אני מרגישה שהוא כל הזמן כאילו בלחץ לא רגוע ממהר להספיק..מה דעתך?

שלום, יש מה להציע אך צריך לזכור שזה עלול גם לא להשפיע. אני לא עושה ניסים או קסמים אלא מנסה לעזור במקומות שהרפואה המערבית לא יכולה לעזור. אשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים