עילפון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/10/2016 | 09:41 | מאת: רונית

שלום רב דר שנהר היום עשיתי בדיקות דם שגרתיות כמו שבכל שנה עושה לבני בן ה 13 אחרי הבדיקה הלכנו ופתאים הוא התעלף העלו אותו למעלה בחזרה השכיבו בדקו לחץ דם ובוכר וגם אקג הכל תקין הבאתי לו לשתות לאכול ואני עדיין בלחץ ופחד ממה זה קורה והאם זה רק מהבדיקה ואין משהו מסוכן

שלום, זה לאחר הבדיקה וההתרגשות. לא צריך להבהל

19/10/2016 | 17:26 | מאת: רונית

הי דר שנהר אבל אף פעם זה לא קרה לו אני כל שנה עושה לו בדיקות דם דבר שני יש לו חוסר החומצה פולית יש לו 2.9 וזה מתחיל 5.4 הרופא נתן כדורים לחודש יש תופעות לוואי לכדורים זה 5מג פעם ביום כדור ואיך זה שלילדים ומבוגרים זה אותו מינון והאם זה שחסר לו חומצה פולית גם תרם חזה שהוא יתעלף

מנהל פורום רפואת ילדים