נגע או פטרייה בלשון לתינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/10/2016 | 09:14 | מאת: אבישי ונונט

שלום. לבן שלי בן שנה וחצי יצא מעיין פטריה על הלשון.לא בטוח שזה פטריה אולי כמו נגע בצבע כהה יותר מהצבע של הלשון.אפילו נראה כמו כוויה.ואפילו באעזה שלב כבר הציק לו עד שפתחנו לו את הפה.הוא בגיל ששם כלדבר בפה אז אולי התפתח לו משהו שם.השתמשנו ליומיים בגינגר גל והפסקנו.ואתמול במקרה הוא הוציא לשון ושוב ראינו את הכתם בפה.(זה לא פצע או נקודות לבנות מעיין כתם ).מה זה יכול להיות? מה אפשר לתת לו ?

שלום, אם זה לא כואב לו ואינו מפריע לו לאכול אזי אין צורך לעשות דבר וזה יחלוף. אם זה מציק לו הרי שיתכן וזה אפטה וגם זה חולף תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים