ילד רזה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/10/2016 | 07:32 | מאת: Mali

הבן שלי בן 9 שוקל 27 קילו וגבוה 1.43. העצמות שלו בולטות מאוד בשכמות בעמוד השדרה בגב ..הוא אוכל בסדר גמור אבל לא עולה במשקל ה המשקל זז בין 26 ל 27כל הזמן..בדיקות דם. עולם לא עשינו הוא לא נותן..בכל שאת מה לבדוק איזה בדיקות דם? בנוסף נוטל ריטלין 10 מג ושמתי לב שבחופש הוא עלה ל28 במשקל ומשהחלה השנה שוב ירד ל 26 וחצי קילו הוא אוכל בבוקר פרוסה לפני הכדור וכשחוזר ב 14וחצי אוכל צהריים יפה ובכל שאת נראה כי הריטליןתורם לירידה במשקל..מה דעתך?

שלוןם, בהחלט הריטלין מוריד את התיאבון ולמרות שנראה שאוכל טוב כנראה שזה לא מספיק. אינני חושב שיש צורך בבדיקות דם. נסו להתייעץ עם דיאטנית בקופת החולים איך ניתן להעשיר ולשדרג את הקלוריות במזון עם נטילת הכדור.

מנהל פורום רפואת ילדים