הפרשה המותירה כתם צהוב

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/10/2016 | 23:09 | מאת: רננה

דר שלום, בני בן 10 חודשים. ילד בריא, בחודשיים האחרונים ישן בעיקר על הבטן. קרו כמה מקרים בהם התעורר משינה ומצאתי במקום בו היה מונח ראשו אזור לח ומוכתם בגוון צהוב. היום זה קרה שוב, אחרי הארוחה הראשונה שלו, פורמולה. ולכן זה ממש הטריד אותי היות ואיני מצליחה להבין מה מקור הצבע ומקור ההפרשה. אולי זו דלקת בחניכיים (יש לו כבר 6 שיניים). או האם זה משהו אחר? האם עליי לדאוג? הכתם לא יורד בכביסה, כך שלא ניראה לנו שזה שאריות אוכל. תודה.

שלום, זה נראה כמו פליטה מהפה עם תוכן חומצי ולכן זה לא יורד. זה מהשכיבה על הבטן לאחר האוכל

מנהל פורום רפואת ילדים