הקאה אצל פעוט בן שנה ו 8 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/10/2016 | 22:48 | מאת: רלי

בני בן השנה ו 8 חודשים בזמן האחרון סבל מוירוס עם חום שילשולים והקאות. לאחר מכן חלף. לפני הוירוס יש לו חניכיים מאוד אדומות ונפוחות אבל לא חשבתי שזה קשור. שבאתי לרופא בגלל החניכיים הוא אמר שזה כנראה וירוס ויעבור. הבעיה היא שבזמן האחרון הוא מאוד נודניק, עייף, ומקיא לרוב בלילה. ההקאה היא ללא נוזלים זאת אומרת הקאה רק של האוכל, ממש כאילו לא התעכל כלום והוא מוציא את האוכל כאילו עכשיו האכלתי אותו. מה עלי לעשות? ואיזה בדיקות עלי לבקש? תודה מראש

שלום, צריך לבדוק את הילד. אני מניח שהרופא המטפל בדק אותו ואם הוא לא התרשם שצריך בירור נוסף הרי שזה בסדר. בהחלט יתכן וכל התמונה נובעת משאריות של המחלה הוירלית.

מנהל פורום רפואת ילדים