ילד בן 8.5 מתלונן על הבחילות .

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/09/2016 | 20:53 | מאת: נינה

שלום.בני בן 8.5 מזה מס' חודשים מתלונן על הבחילות,עושה גרבסים כמעט ללא הפסקה. הבחילות לא קשורות לסוג האוכל,הן יכולות להופיע גם על כיבה רקה. מדובר בילד בריא בד"כ,ללא תופעה דומה בעבר ,מעולם לא סבל בעבר מהתופעות הללו. תוצאת אולטראסאונד תקינה,הליקובקטר שלילית,ללא טפילים בצואה. תופעה לא קשורה למצב המתח-זה הופיע גם במהלך החופש הגדול. הוזמן תור לרופא גסטרו לעוד חודש. רציתי לשאול האם יש צורך לבצע בדיקות נוספות לקראת הבדיקה אצל גסטרואנטרולוג? שאלה נוספת-באיזה כיוון דכאי לחפש את הסיבה לבעיה?

שלום, יש להמתין לבדיקת רופא הגסטרו והוא יכוון אתכם להמשך הבירור במידת הצורך.

מנהל פורום רפואת ילדים