תינוקת בת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/09/2016 | 16:29 | מאת: ליהי

תינוקת בת שנה, משתעלת כבר כמעט חודש בעיקר בלילות מטופלת באנילציות בריקלין בודיקור ומשאפים ללא שיפור בשיעול.. הרופאה נתנה בדיקות דם לשלול שעלת, קיבלה את כל החיסונים עד גיל חצי שנה של גיל שנה טרם הספקנו. רציתי עזרה עם התוצאות של הבדיקות : בדיקה BORD.PERTUSSIS IgG תוצאה>200 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה BORD.PERTUSSIS IgA תוצאה 14.90 IU/ml תוצאה לעומת טווח הנורמה 0.00 10.00 סמן - הערך מחוץ לטווח 14.9 אציין כי יצאו לה גם בספירת דם נטרופילים נמוכים 1 תודה מראש ליהי

שלום, בהחלט יכול להיות הדבקה בשעלת לאור הממצאים. גשו לרופאה לקבל טיפול.

מנהל פורום רפואת ילדים