חום.. כאבי גרון והתקפי שיעול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/09/2016 | 18:06 | מאת: אמא מודאגת

שלום לפני שבוע חזרנו מטורקיה. יום אחרי התחיל הבן, בן שנה ושלושה חודשים לפתח חום שהגיע עד 40 והתאזן תוך כ-3 ימים. במקביל היה לו קושי לבלוע ונמנע מאוכל והנקה. כיום מרגישה שיפור במצבו בכללי.. חזר קצת לאכול ולינוק אך החום עדיין עולה עד כ-38 ויורד. מה שמדאיג אותי הוא שלפני כיומיים התחילו לו התקפי שיעול. הוא משתעל באופן פתאומי למספר שניות עד דקה נהיה אדום וממש מתאמץ וךפעמים בוכה מזה וזה גם מעיר אותו משינה. (לא הייתה לא נזלת.. קצת שלשול) האם זה יכול להיות חלילה שעלת (מחוסן חלקיתלשעלתת קיבל מנה אחת עד עכשיו) או שאין מה לדאוג ויחלוף לבד?? תודה

08/09/2016 | 19:35 | מאת: אמא מודאגת

היום התחילה לו נזלת והפרשה שקופה מהאף. הנזלת הגיעה 3 ימים לאחר תחילת השיעול ו6 ימים לאחר החום. עדיין יש לו חו קל והשיעול הולך ומתגבר והתקפי השיעול יותר תכופים. אודה לתשובה בהקדם

שלום, אני הייתי מציע בחום שתגשו להבדק ע"י רופא. רפואה דרך המחשב אינה טובה ובמקרה שלכן יש צורך שרופא יראה אותו ויתרשם.

מנהל פורום רפואת ילדים