קשיי הירדמות בגן תינוקת בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/09/2016 | 09:38 | מאת: שרית

בת 9 חודשים נכנסה לגן ב1.9, לא מצליחה להירדם בגן. מאז שנולדה יש קושי להשכיב אותה לישון. במשך היום היא נרדמת בעגלה או על הידיים. אם מנסים להרדים במיטה,זה בלתי אפשרי היא כל הזמן קמה ונעמדת ולא מוכנה לישון. רק בשעות הערב כשהיא עייפה מאוד היא נרדמת במיטה שלה.(צריך לעמוד לידה) היא ילדה מאוד פעילה זוחלת, עומדת, הולכת עם יד אחת. האם המצב הזה הוא תקין?האם מחייב טיפול? אני די חוששת שכן לא תצליח להתרגל לגן, והגננת תגרש אותנו מהגן( כבר נאמר לי שאם המצב לא יישתפר יש סיכוי שתצטרך לוותר עליה). מאוד מודאגת מהמצב. אשמח לתגובה בהקדם.תודה מראש

שלום, אין סיבה שבגן היא תתנהג בשונה מההתנהגות בבית. גם בבית היא סרבנית שינה אזי אין סיבה שבגן היא תרצה להיות אחרת. הגננת יודעת להתמודד עם זה ובזמן שכולם ישנים האי תהיה בחדר אחר ותשתולל. אין זאת סיבה להוציא ואתה מהגן. תזכרו, יש עוד גנים שישמחו לקבל את הכסף שלכם.

מנהל פורום רפואת ילדים