היקף ראש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/09/2016 | 03:21 | מאת: אמא

שלום לרופאים, האם זה בסדר שתינוק יורד באחוזוני ראש? ועד כמה אחוזונים זה נורמלי? הרופא לא ממש התייחס לעצירה בגדילה ופטר שזה בסדר. בן 5.5 חודשים היקף 42.5 יושב כמעט זוחל וצוחק, אבל לא מבטא כמעט שום עיצור לא בוכה לאוכל ולשינה כמעט. איזה רופא מתעסק בכך חוץ מרופא משפחה? סליחה על האורך ותודה על כל תשובה.

שלום, יש לעקוב לאורך זמן ולא תקופה קצרה כדי להחליט על עצירה באחוזונים. ניתן לפנות לנוירוכירורג מומחה לילדים

מנהל פורום רפואת ילדים