התינוקת לא יושנת בלילות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/08/2016 | 01:54 | מאת: שרונה גוסלקר

שלום שמי שרונה אני ילדתי לפני שלושה שבועות ויש לי בת. יש לי קצת בעיות איתה היא בוכה בלילות ולט מצליחה לישון. אפילו שאני מביאה לה אוכל היא לא יושנת. ועם היא יושנת אז רק לכמה דקות ואז ישר כמה. היא אוכלת כל הזמן כל הזמן רוצה רק לאכול לא יכולה לחקות לשעתיים לפני שעתיים היא רוצה לאכול עם אני לא מביאה לה לאכול היא בוכה. מה אני צריכה לעשות האם יש משהו שאני צריכה לעשות אני מאד יודה עם תעזרו לי.

שלום, תינוקות בגיל הזה לא ישנים בלילה. אם את מניקה יתכן ואין לך מספיק חלב ולכן היא רעבה ורוצה לאכול כל הזמן. בנוסף יתכן ויש לה רפלוקס סמוי שגורם לאי שקט. כלומר יש הרבה אפשרויות וצריך לבדוק ולברר מה גורם לבעיה. אשמח לבדוק ולעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים