הצילו - רפלוקס תינוקות!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/08/2016 | 15:15 | מאת: דניאלה

שלום רב, אשמח לעזרה. בתי בת 5 חודשים, מאובחנת עם רפלוקס מגיל חדשיים. מטופלת כיום בזנטק ונורטילון AR. למרות זאת - כלום לא עוזר. פליטות, הקשתת הראש והגב לאחור, צרחות בלתי פוסקות, כאבים ואי יכולת לאכול מנה מלאה. קראתי על הטיפות שעוזרות להבשלה. האם ניתן להשיג אותן בכל בית מרקחת? אנחנו אובדי עצות ונשמח גם להגיע אם צריך לפגישה. תודה!

שלום, ברורה לי המצוקה שלכם. את הטיפות ניתן להשיג רק לאחר איבחון כדי לדעת מה מתאים לילדה. יש כמה אפשרויות וצריך למצוא את המתאים ביותר. אשמח לעזור ולבדוק 03-7440888 תודה

מנהל פורום רפואת ילדים