איזנופילים גבוהים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/08/2016 | 03:46 | מאת: ג

בת שלי בת 5, כבר כמה חודשים בבדיקת דם איזנופילים בדם ברמת עלייה, לפניי חודשיים הערכים היו 7 והיום 16, אני ממש חוששת, היינו אצל אלרגולוג שלא מצא שום סיבה לאלרגיה, לאחרונה כל בוקר יש לה חום 37 כשלקראת הערב החום שלה יורד לרגיל 36.5, אני מאד חוששת, בבקשה תנו תשובה מה צריך לעשות ומה הסיבות האפשרויות למצב כזה?

שלום,, זה אכן עדות למחלה וירלית. אינני מוצא סיבה לדאגה מיוחדת אבל צריך לנסות ולברר אם יש משהו חדש שהיא נחשפה אליו לאחרונה.

מנהל פורום רפואת ילדים