חרחורים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/08/2016 | 10:46 | מאת: כנרת

שלום רב ביתי בת האחד עשר חודשים (פגה שבוע 33) כל הזמן עם נזלת וחרחורים שלרוב מתגברים לאחר האוכל. רציתי לשאול אם זה משהו שכנראה יעבור לבד או שכדאי לעשות בדיקות יותר מקיפות למשל ללכת למומחה ריאות וכדומה. (רופא הילדים שלנו לא התרשם ממשהו מיוחד אבל אני קצת מודאגת) אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש כנרת.

שלום, כיון שזה מופיע בעיקר מסביב ולאחר אוכל יש מקום לחשוב על רפלוקס קיבתי וישטי. בהחלט ניתן לעזור ולהקל ואני אשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים