טיול לחול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/08/2016 | 17:49 | מאת: אמה

שלום דר שנהר ממש צריכה עזרתך ביום ראשון אנחנן טסים ליער השחור כל.המשפחה טיול כוכב עם רכב עצמאית יוצאים.כל.יום לנקודה אחרת ילדי הם בן בן 13 ילדה בת 8 הילדה יותר רגישה מבחינת.בריאות ואני פוחדת ולחוצה זאת טיסה ראשונה שלה פוחדת שיהיו שילשולים והקאות איך אפשר להרגע אודה לתשובה

שלום, לא ברור את מי אני צריך להרגיע. אתם צריכים להצטייד בערכת תרופות לעזרה ואת יכולה לקרוא באתר שלי מה צריכה לכלול הערכה. יש צורך להצטייד בתרופות לכאבי בטן ושלשולים וכן תרופות להצטננות וחום.

מנהל פורום רפואת ילדים