וירוס שאינו חולף כבר חודש - האם הגיוני

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/08/2016 | 17:42 | מאת: לימור

וירוס ארוך שילוב וירוסים: הבת שלי בת 6 בדרך כלל בריאה. לפני יותר משלושה שבועות התחילו לה כאבי גרון יומיים שלושה ונראה שעבר יום אחד ואז חזר. ככה שבוע. ללא חום. לקחתי אותה למרפאה ועשינו משטח שיצא שלילי לסטרפטוקוקים אבל המשיך לכאוב. ככה עברו עוד כמה ימים שחיכיתי שאולי יעבור וחזרתי לרופאה והיא אמרה שיכול להיות שמתלבש עוד וירוס בדרך והתחילו כאבי ראש, כאבי אוזניים וכמעט ללא חום (37.1) חזרתי לרופאה ועדיין לאחר בדיקה של הבן גרון ואזניים אמרה שאין חדש ויקח עוד זמן להפטר מהוירוס. האם הגיוני ככה להיות עם וירוס כמעט חודש שלם ברצף? לא קיבלתי לעשות בדיקות דם ולא כלום... תודה מראש לימור

שלום, יכול להיות אבל בנוכחות מחלה מתמשכת צריך לחשוד במחלת הנשיקה. זה נותן תקופת מחלה ממושכת שכזאת.

מנהל פורום רפואת ילדים