מגע עם דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/07/2016 | 20:20 | מאת: אילנית

שלום רב ביתי בת שמונה הלכה עם קפקפים ודרכה על מדרגת אבן. שהיה עליה דם טרי( האשה רק נחתכה מהסלע בים ובדיוק עברנו). בעקב היה לביתי חתך ברוחב של חצי סמ. שנוצר לפני שלושה ימים , אך בכל זאת קצת דימם מדי פעם מהאי זהירות שלה. ( בים לא צרב לה) בערך בגובה שני ס מ מהרצפה. שאלתי היא. מה הסיכויים מהמקרה שתארתי להדבק במקרה והדם נגוע? אני לא ראיתי אם היה מגע. אבל גם אם ניתזה טיפה מהדריכה האם כדאי לעשות בדיקות ואיזה? תודה אני ממש בלחץ ולא יודעת מה לעשות

שלום, שום דבר לא קרה ולא יקרה. אין צורך בכל טיפול ולהרגע במיידי!!!

מנהל פורום רפואת ילדים