מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/07/2016 | 18:45 | מאת: אורטל

שלום, בתי בת שנתיים ושלושה חודשים הייתה עם חום שעלה וירד מיום שבת שעברה עד יום חמישי. היינו אצל הרופאה והיא אמרה כי מדובר בדלקת בגרון (מחלת הנשיקה). עשינו משטח גרון כדי לשלול חיידק והתוצאה הייתה תקינה. מיום חמישי בלילה החום ירד ולא הופיע שוב אבל הילדה פשוט לא רגועה, כל הזמן בוכה וצורחת, לא אומרת אם כואב לה משהו בקיצור כאילו ילדה אחרת כבר ארבעה ימים. יש לציין שבימים שהייתה עם חום היא הייתה מקסימה וכאילו לא היה לה חום בכלל. מה זה יכול להיות?

שלום, קשה לי לענות מבלי לבדוק מה מפריע לה. יתכן ויש נוזלים או דלקת באוזן. שווה לגשת לבדיקה חוזרת.

מנהל פורום רפואת ילדים