ריח רע מהאוזניים של תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/07/2016 | 07:33 | מאת: אמא

שלום. בני בן 3 חודשים. מזה כמה ימים מריחה ריח לא נעים משתי האוזניים. יתכן שהייתה הפרשה קטנה אפורה לפני כמה ימים (שמנו לב לזה אחרי המקלחת ולא היינו בטוחים אם זה שאריות סבון או הפרשה) אבל מעבר לזה אין הפרשות. חוץ מזה אין שום תסמינים לא חום ולא בכי חריג. האם יכול להיות שזו דלקת? צריך לפנות לרופא אף אוזן גרון?

שלום, דלקת בגיל הזה יחסית נדירה. יתכן וזה שעווה מהאוזן. אם זה ימשך יש מקום לפנות לרופא שיסתכל.

מנהל פורום רפואת ילדים