ריפלוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/07/2016 | 11:16 | מאת: אמא מודאגת

בני בן 3 חודשים.עקב אלרגיה לחלב ניזון מנוטרמיגן.בנוסף אובחן כסובל מריפלוקס (הקאות בכי בזמן אןכל אי שקט )ומקבל אומפרזול כבר יומיים. המינון שקיבל הינו 3 מל פעם ביום בבוקר.הבעיה היא שעד שעות הצהריים המאוחרות ההשפעה של התרופה פגה והוא חוזר להקיא ולבכות בזמן ההאכלה. האם ניתן לפצל את המינון ולתת פעמיים ביום? בנוסף האם יש תרופה הומאופטית מומלצת שעוזרת לריפלוקס?

שלום, ניתן לתת את התרופה 2 סמ"ק פעמיים ביום. בהחלט יש תכשיר הומיאופתי שמזרז את ההבשלה של המנגנון שמונע עליית אוכל מהקיבה לושט. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים