האן מדובר בחשד לחסימת מעיים?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/07/2016 | 05:11 | מאת: נינה

שלום.לבני הבן 9 הופיו הלילה הקאות מרובות כאשר תחילה הקיא מרקם דייסתי בין היתר גם של פשטידת בשר שאכל 24 שעות קודם (לציין כי כל בני הבית אכלו גם ללא תופעה כלשהיא ). הלילה הוא הקיא כ-5-6 פעמים ,בפעם ראשוןנה בכמות גדולה מאוד ובכל פעם נוספת בכמות קטנה יותר ,בפעם אחרונה ההקאה הייתה כמו מיים בכמות קטנה,הוא ניסה להקיא יותר אך לא הצליח להוציא עוד משהוא. בנוסף הוא מתלונן על כאב בטן ובלילה פעמיים היו יציאות במרקם רגיל-לא שילשול. האם התמונה שתיארתי מתאימה לחסימת מיים? אם לא -באיזה כיוון הייתה ממליץ לחפש?תודה

שלום, זאת לא חסימת מעיים והייתי הולך על הרעלת מזון או כפי שמכונה קלקול קיבה.

מנהל פורום רפואת ילדים