גוש בשד תינוקת בת שמונה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/06/2016 | 21:58 | מאת: שיר

ערב טוב , היום הרגשתי גוש בפיטמה של הבת שלי בת שמונה וחצי חודשים בצד ימין. בדקתי גם את צד שמאל כהשוואה וראיתי שאין. אני ממש לחוצה מאחר שהיה כבר מאוחר לא יכולתי לגשת למרפאה . האם יש מקום לדאגה זאת תופעה נורמלית ? אני חא מניקה אותה היא אוכלת סימילאק . אודה לתשובתכם .

שלום, להרגע במיידי!!! זהו ממצא נורמלי ונקרא ניצן השד. אין לו כל משמעות אם את רוצה אשמח לבדוק ולהרגיע

29/06/2016 | 19:32 | מאת: שיר

שלום דוקטור, תודה על תשובתך אשמח לקבוע אליך תור . אפשר לקבל טלפון. תודה.

מנהל פורום רפואת ילדים