מחטטת בפופיק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/06/2016 | 08:57 | מאת: מאשה

שלום רב ותודה מראש, בת שנה וארבעה חודשים מחטטת בפופיק מאז שגילתה אותו. בהתחלה זה היה חמוד אבל נראה שהפופיק מתחיל לשנות את הצורה. היינו אצל הרופאה והסתבר שכבר נהיה פצע בתוך הפופיק עמוק. השתמשנו בבקטובן במשך 5 ימים והפצע חלף, אלא שממשיכה לחטט בפופיק, כל הזמן דוחפת לתוכו אצבעות. הפופיק שלה נסגר בצורת אס כך שיש לו עומק. ניסיתי להדביק פלסטר כדי למנוע ממנה את החיטוט, אל במהרה למדה להוריד את הפלסטר. בלילה אני שמה לה בגד גוף אבל נראה לי שהיא מחטטת בו למרות זאת. אשמח לרעיונות מה לעשות. שכן הפופיק השטוח וקטן שלה הופך לפופיק בולט בנוסף לחשש לזיהום נוסף. תודה רבה וסליחה על האורך.

שלום, אכן כנראה שזה ממש מוצא חן בעיניה. יש פלסטרים שהם חזקים במיוחד שאותם היא לא תוכל להסיר. אם תקופה מסוימת היא לא תוכל להגיע לשם היא תפסיק עם ההרגל. כמו כן צריך לראות שאין שם גירוי כלשהו שגורם לה לחטט שם ולגרד.

מנהל פורום רפואת ילדים