רפלוקס סמוי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/04/2016 | 12:26 | מאת: אור

שלום יש לי תאומות בנות 3 חודשים כרונולוגי ובנות חודש מתוקן. בוכות המון במהלך האוכל. התייעצנו עם רופא והוא אמר לנסות לתת מזונות של ar, זה לא עזר ואף החמיר את כאבי הבטן שגם ככה קיימים. התחלנו לתת זנטק לאחר ביקור נוסף אצל הרופא. השאלה שלי אם אפשר לעבור לכלכת קומפורט כעת שהן מקבלות זנטק על מנת להקל על הגזים. תודה רבה

29/04/2016 | 00:39 | מאת: אור

שלום התחלנו לתת נוטרילון קומפורט עם קורנפלור אך הן בכל זאת פולטות בקשת... כבר לא יודעת מה לעשות... מצד אחד כאבי הבטן פחתו אבל הן פולטות בלי סוף ומצד שני כלכלת AR פתרה את הפליטות אבל גרמה לכאבי בטו. מה לעשות? אני נותנת זנטק והן סובלות ממש זה מגעיל אותן וגם עושה להן אפקט הקאה

שלום, ניתן בהחלט.

מנהל פורום רפואת ילדים