כאבים בלילה פעוטה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/02/2016 | 23:37 | מאת: דלית

היי ביתי בת שנתיים וחצי בשבועיים האחרונים בוכה בלילה ואומרת כי כואב בטיטול.(אינה יודעת לדבר עדיין שוטף) יש לציין שהיא עדיין לא גמולה מטיטול הלכתי לרופאת משפחה שם אמרה כי יש לבצע בדיקת שתן -כל פעם שניסיתי לשים את המדבקה ביתי הקטנה לא מוכנה לעשות פיפי לעיתים גם כמה שעות. זה נפסק לכמה ימים עד אשר החלה היום לבכות ולהתעורר בלילה כוון שכואב לה . ביצעתי בדיקה בעצמי בפי הטבעת לברר שאין תולעים כפי שהרופאה אמרה לי-היא לא הסכימה לבדוק בעצמה כוון שזה משהו שהורה אמור לעשות לטענתה. אשמח לדעת האם יש פיתרון אחר לבירור מדוע כואב לה והאם יש תהליך לבדיקה? היא בגן פרטי -שאלתי את הצוות ואין פנייה של הורים לגבי תולעים.

שלום, התיאור שלכם בהחלט מתאים לתולעים. ניתן לתת טיפול אמפירי גם מבלי שרואים את התולעים. במידה והתלונות יחלפו הרי שפגענו במטרה.

מנהל פורום רפואת ילדים