שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/08/2015 | 18:20 | מאת: מלי

היי בני בן עשר שנים ביום שני עלה לו החום ל39.2 ושיעול הרופאה אמרה שהריאות נקיות משטח גרון תקין אתמול צילום חזה תקין עד היום חום היום לקחתי לרופאה היא אמרה שיש לו בריאה חירחורים ונתנה אנביוטיקה לשלושה ימים האים יכול להיות שאתמול צילום תקין והיום יש חירחורים והיא אמרה אולי התפתח דלקת ריאות אוו יכול להיות שזה משהו אחר כמו ברוכיתתת

שלום, קשה לי לענות מבלי לבדוק את הילד. באופן עקרוני הכל יכול להיות ותמיד הצילום מאחר מעט אחרי הבדיקה הגופנית. הטיפול האנטיביוטי יכול לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים