תינוק בן שנה ו10 חודשים שוקל 9 קילו!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/07/2015 | 10:43 | מאת: סיון

הבן שלי בן שנה ו10 חודשים שוקל 9 קילו מאז שהוא נולד יש לו המון יציאות ביום כשהוא היה ממש קטן הוא היה עושה יציאה אחריי כל בקבוק ועם הזמן זה פחת. היום הוא עושה בערך בין 3-4 יציאות ביום!!!! זה נראה לי לא בסדר ולא נורמלי!!! הוא גם לא אכלן גדול....האם שמעתם פעם על תופעה כזאת?? והאם יש לזה טיפול או שזה יעבור לבד מעצמו ככל שהוא יגדל????? תודה היציאות שלו מאד רכות

שלום, המשקל לשו אכן נמוך מאד לגילו. אני מציע לעשות בירור גסטרו אם לא עשיתם זאת עד היום כולל לשלול צליאק.

מנהל פורום רפואת ילדים