מולסקום לילד בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/07/2015 | 14:46 | מאת: רינת

שלום , לילדי בן השלוש וחצי צמחה יבלת אחת ויחידה לפני כחצי שנה, לפני כשבועיים החלו להתרבות לו בזרוע , מתחת לבית השחי ובצידי הבטן יבלות קטנות עדיין, אך במספרים גדולים, בזרוע צמחו עוד כעשרה יבלות ובבטן עוד כעשרים, הייתי אצל שני מומחה עור ונאמר לי שאין מה לעשות וזה יחלוף לבד, מרופא אחד קיבלתי בקבוק עם נוזל שקוף למריחה במברשת קטנה ורמואל. לא עוזר, רוצה לדעת עם יש ברשותך תרופה להסרת הנגעים. אשמח מאד לתגובתך ומודה לך מראש.

שלום, יש לי תכשיר הומיאופתי שפתחתי במיוחד לתופעה הזאת. תוך שבועיים שלושה בממוצע מתחילה ההשפעה והנגעים נעלמים בהדרגה. כנסי לאתר האישי שלי ותוכלי לקרוא על התכשיר ואף להזמין אותו.

מנהל פורום רפואת ילדים