לא מובן לי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/07/2015 | 20:42 | מאת: הילה

שלום בן 9 חודשים היה עם חום גבוהה 40.5 כל היום למחרת החום ירד ויצאה פריחה בכל הגוף ומסביב לפה בערב יצאו יבלות בכפות היידים וברגליים הרופאה החליטה שזה הפה והטלפיים היום הלכתי שוב לרופאה היא אומרת שאין לו יבלות בפה ושיש לו הרפסים בגרון ושהמחלה הזוהיא לא בדיוק הפה והטלפיים, לבנתיים הפריחה החמירה והיבלות ברגליים וביידים גדלו שתיהן טוענות שאין טיפול רציתי לדעת אם היא טוענת שזה לא בדיוק הפה והטלפיים אז מה זה ?? לציין שהוא לא בגן ואין לי מושג ממי נדבק בבית כולם בריאים,תודה

שלום, זה בהחלט יכול להיות פה וטלפיים לפי התיאור שלך. בכל מקרה לא תמיד ידוע לנו מקור ההדבקה. זה יחלוף. ניתן לזרז את ההחלמה ע"י טיפול בסירופ זובירקס-בקשו מרשם מהרופאה.

מנהל פורום רפואת ילדים