פעוטה עם "גולה" קטנה מתחת לבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/05/2015 | 21:58 | מאת: נטלי

שלום. אקדים ואומר שקבעתי תור לרופאת הילדים שלנו ליום חמישי הקרוב. אבל בינתיים... עד אז, אני מאוד לחוצה. היום גיליתי שלבתי בת השנה ועשרה חודשים יש גולה קטנה (כגודל אפונה, אפילו פחות) כמה סנטימטרים מתחת לבית השחי. היא מאוד מורגשת למגע, מאוד ניידת ואם היא מרימה את היד (מותחת אותה למעלה), אז אפילו ניתן להבחין בה ויזואלית (היא מתחת לעור כמובן). התור הקרוב הפנוי לקופ"ח רק ביום חמישי ואני נורא לחוצה. אז כמובן השאלה היא: מה זה יכול להיות?? תודה מראש!

שלום, מבלי לבדוק זה נשמע כמו בלוטת למפה קטנה וזה יכול להיות כתוצאה מזיהום כלשהו וחסר חשיבות. שווה בכל זאת לבדוק ולא צריך להיות בלחץ.

מנהל פורום רפואת ילדים