תוספת לשאלה: קושי במתן צואה - תינוקת בת 3 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/04/2015 | 18:42 | מאת: תמרה

תוספת לשאלה: הדבר היחיד שעוזר לה בוודאות להוציא צואה הוא שאני מאכילה אותה. האפקט מיידי, אבל האם זה פתרון? הרבה פעמים היא גם עושה קקי תוך כדי החלפת החיתול (לאחר ניגוב, כלומר שצריכה זרז חיצוני). בנוסף - היציאות עצמן מימיות יחסית והיא נותנת אותן בתדירות גבוהה (לפחות 6 פעמים ביום). שוב תודה.

שלום, כל מה שתארת הינו תקין לתינוקת בגיל הזה. למרות שהיציאות מימיות היא נראית כמתאמצת נורא וסובלת נורא ולא כך הוא. בכל זאת יש לה הרבה יציאות ביום וזה תקין. לא להתרגש יותר מדי מזה.

מנהל פורום רפואת ילדים