שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/04/2015 | 08:56 | מאת: לימורבד

מתי כדאי לתת במבה לתינוק ע"מ להימנע בעתיד מאלרגיה לבוטנים? האם במקום הבמבה ניתן לטחון בוטנים ולתת לתינוק (מאיזה גיל) אלו עוד מזונות אלרגניים מומלץ לתת וכיצד תודה

18/04/2015 | 10:39 | מאת: אנוננימי

שאם הילד לא אלרגי לבוטנים אז כדאי לתת לו במבה תחונה מכיוון שהיה מחקר שאומר ש90% מהאנשים שאכלו במבה לחלקם לא היה אלרגיה לכלום ולחלקם היה לפחות 1-3 אלרגיות

שלום, ניתן לתת לתינוק במבה ברגע שהוא יכול להחזיק לבד ולאכול תוך כדי המסת הבמבה בפה. אין צורך במיוחד לתת במבה למניעת אלרגיה לבוטנים. זה ממש לא נכון להאכיל במיוחד במבה לצורך עתידי כלשהו.

מנהל פורום רפואת ילדים