ריח רע מהאוזן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/02/2015 | 19:34 | מאת: רויטל

ד"ר שלום יש לי בן בן 7.5 חודשים שבוסל מריח רע באוזן ימין, לפני חודשיים היינו אצל א.א.ג שאמר שאין דלקת ונתן לנו טיפות להמסת שעווה ear clear , לפני חודש התחיל שוב ריח רע מהאוזן וחזרנ לתת לו טיפות 3 פעמים בשבוע, יש לציין שאחרי ששמים את הטיפות הריח נרגע אבל אם לא נשים לו זה יתגבר. שאלתי היא: לכמה זמן אני יכולה להשתמש בטיפות והאם הן לא עושות נזק לאורך זמן תודה, רויטל

שלום, ניתן להשתמש בטיפות לאורך זמן ללא חשש. חייבים לנקות את האוזניים עם קיסמי אוזניים לתינוקות למניעת הצטברות השעווה

מנהל פורום רפואת ילדים