מעבר מנוטרמיגן לאנפמיל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/09/2014 | 01:22 | מאת: תמר

הנכד שלי בן 7 חודשים. קבל עד כה נוטרמיגן בגלל חשש לא בדוק מרגישות לחלב פרה. במקביל עלה גם החשש מריפלוקס סמוי. לאחרונה הציע הרופא להעבירו בהדרגה לאנפמיל. כשההכוונה שלו היא לערבב בכל בקבוק נוטרמיגן שמכינים שתי מנות אנפמיל . האם זו אכן הדרך הנכונה לבצע את המעבר? אנחנו חשים שהילד לא נינוח. אנא תשובתך . תודה רבה

שלום, זאת שיטה מעניינת שאינני מכיר. אם עוברים אז עוברים אחרת אין משמעות לאנפמיל. האנפמילך דורש התרגלות של המעיים ולעיתים הוא גורם לעצירות אך המעי מתרגל לזה לבסוף

מנהל פורום רפואת ילדים