הנעה חזקה של העגלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/08/2014 | 11:25 | מאת: לחוצה מאוד

שלום, אתמול האחיינית שלי בת אחת עשרה ניסתה להזיז את העגלה בה היה בני בן חודשיים וחצי ובגלל שהעגלה הייתה על המעצור היא נענעה אותה חזק קדימה אחורה איזה 3 פעמים עד שרצתי אליה. אני ממש דואגת עכשיו שמא מה שעשתה טלטל אותו ושנגרם לו נזק . הוא נראה בסדר, קצת היה בכיין בערב אך אני חושבת שבגלל שכאבה לו הבטן (מעט שלשל). האם גם כשאין סימנים מחשידים יש לפנות לרופא? קראתי וראיתי שיכול להיות מצב שהכול נראה בסדר אבל יש נזק שיכול גם להופיע אחרי שנים! אני ממש מפחדת. האם זה הגיוני??

שלום, זה לא נחשב טלטול תינוקות וזה לא גרם כל נזק. להרגע במיידי

מנהל פורום רפואת ילדים