הזעת יתר בכפות הידיים והרגליים, בן 9

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/07/2014 | 10:55 | מאת: גלית

ד"ר יקר, בני בן ה9 סובל מהזעת יתר מגיל קטן כאשר המצב הופך להיות מטריד יותר ויותר. קראתי רבות על אפשרויות הטיפול באינטרנט. רופאת עור נתנה לנו תכשיר למריחה אך בני התלונן על תחושת צריבה ולכן לא המשכנו בטיפול. לפני שננסה להתחיל בטיפולים אחרים רציתי לשאול על נסיונך בטיפול הומופאתי. האם יש הצלחות? עד כמה יכול לעזור? תודה.

שלום, פשר לנסות טיפול אך אני לא תולה בו הרבה תקוות. בגיל הזה אני ממליץ על ניתוח שאותו אני מבצע וזה לפני שיתחילו בעיות חברתיות.

מנהל פורום רפואת ילדים