האם שחיית תינוקות מומלצת? ומה עליי לבדוק?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/01/2014 | 11:58 | מאת: אמא

לום רב, אני אמא לתינוקת בת 4 חודשים. רציתי לקחת אותה לחוג שחיית תינוקות- הבנתי שזה עשוי לתרום להתפחות המוטורית (לא שאני חוששת שיש חס וחלילה בעיה כלשהי) ובאופן כללי נראה לי חוויה נחמדה וכיפית. עם זאת, אני קצת חוששת - אולי יש בכל משהו שעלול להזיק? זיהומים שונים/מים באוזניים, חומרי הכלרה (למרות שכמובן מדובר בבריכה ייעודית לתינוקות) וכיו"ב. רציתי לדעת האם יש המלצה בנושא, מה עלי לבדוק והאם אתה ממליץ על השחייה? ואם כן אז באיזה גיל? תודה מראש, שבת שלום

שלום, זה אכן חוויה נעימה וכייפית. אין כל מניעה או בעיה בריאותית בעניין. תהנו.

מנהל פורום רפואת ילדים