חתך בלשון מנשיכה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/07/2013 | 23:05 | מאת: דברת

בני בן ה-4.5 החליק באמבטיה וכתוצאה מהנפילה נשך את הלשון ובכך נגרם חתך בלשון. מיד עם הנשיכה ירד המון דם וממש ניתן לראות את החתך שנוצר בלשון. מיד שטפנו בהרבה מים ועם קרח על הלשון עד שהדימום הפסיק. לאחר שבני נרגע ראיתי שהדימום הפסיק אבל מדובר בחתך עמוק ואדום. האם יש צורך לגשת לטיפול רפואי? במידה ולא כמה זמן בערך לוקח למקום להתאחות ולהירפא?

שלום, לא צריך לעשות דבר. החתך יחלים תוך מספר ימים. אכילת דברים לא חמים און חריפים

מנהל פורום רפואת ילדים